Τη Δευτέρα (31/1) κατά πάσα πιθανότητα θα παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Βέρνης θα φτάσουν στα χέρια του ιατροδικαστή που θα συντάξει το πόρισμα και θα το παραδώσει στην ανακρίτρια.
Μέσα από μία σειρά εξετάσεων οι ειδικοί επιχειρούν θα απαντήσουν σε δύο κρίσιμα ερωτήματα: ποια ήταν τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της Γεωργίας Μπίκα και αν ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες οι οποίες είναι άγνωστες στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που γίνει ανίχνευση ναρκωτικών, τότε θα αλλάξει το κατηγορητήριο εις βάρος του προσώπου που κατήγγειλε η 24χρονη για βιασμό.
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα DNA
Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.
- Το πέσιμο ΠΑΣΟΚ στους δημοσκόπους, η δύναμη του Τσίπρα στην Αττική και το λάθος του Γιούνκερ
- Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου - «Μαμά, τι να στεναχωριέμαι; Ζω, όλα τα άλλα θα τα δούμε»
- Ηλιούπολη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η επιζήσασα - Το «κενό των 3 ωρών» που εξετάζεται
- Φρικτή υπόθεση στο Περιστέρι: 6 παιδιά ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες - Συνελήφθησαν οι γονείς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.