Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που διέμενε στο Κολωνάκι. Η Ελένη Παπαδοπούλου, 87 ετών βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο διαμέρισμα της, όπου έμενε μόνη έχοντας για συντροφιά τις γάτες της.
Η Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στο διαμέρισμά της, ήταν σύζυγος του Γιάννη Παπαδοπούλου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, είχε διατελέσει υπουργός βορείου Ελλάδος από τον Ιούλιο του 1985 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1987 στη δεύτερη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν γιατρός και έχει πεθάνει από το 2007.
Γεννημένος στη Σαμοθράκη σπούδασε ιατρική στην Αθήνα και το Λονδίνο κι έγινε πλαστικός χειρουργός. Ο ίδιος είχε έντονη πολιτική δράση, ενώ το 1979 εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής Εβρου το 1981 και το 1985. Είχε εκτελέσει χρέη διοικητή στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ήταν μέλος κι αντιπρόεδρος της ΚΕΑΔΕΑ, μέλος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και σε άλλες επιτροπές.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.