Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί την Τετάρτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς ξεκινά η δίκη για τη διαρροή των βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου και τις γυμνές φωτογραφίες που ανήρτησε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συναίνεση των ερωτικών του συντρόφων. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τον πρώην παρουσιαστή να είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διαρροή προσωπικού δεδομένων

Συγκεκριμένα η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το δικαστήριο κι ακολούθως, το Πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς θα πρέπει να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργιοδικείο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, ο Παναγιωτόπουλος έχει κλείσει τα προφίλ του στα social media, έχει περιορίσει τις μετακινήσεις του στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι.

Τα στοιχεία που «καίνε» τον Παναγιωτόπουλο

Στα μέσα Γενάρη, ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του, Απόστολος Λύτρας είχε αποκαλύψει ότι η 28χρονη εντολέας του εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν, και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο τον Παναγιωτόπουλο, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Ακολούθως ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε ότι υπάρχει κι ένα καινούργιο στοιχείο στην υπόθεση: «Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

«Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει», συμπλήρωσε. Καταλήγοντας, ο Απόστολος Λύτρας εστίασε στη δυσκολία του να αφαιρεθούν αυτά τα βίντεο από το Διαδίκτυο.