Τραγωδία με 24χρονο φοιτητή στην Πάτρα που όπως φαίνεται έδωσε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα είχε αφήσει πολυσέλιδη επιστολή στην οποία εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία ενώ είχε και αναλυτικές οδηγίες για την κηδεία του.
Διαβάστε ακόμη: Καλλιθέα: Αυτοκτονία ο θάνατος του 34χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στην Πλάκα
Ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με το pelop.gr τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, μετά την προτροπή των γονέων του να τον επισκεφθεί, καθώς είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.