Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 34χρονου στην Καλλιθέα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader ο 34χρονος, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα, δεν εμφανίστηκε χθες καθόλου στο μαγαζί. Οι οικείοι του τον αναζήτησαν, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής κι έτσι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του και παραβίασε την πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη από μέσα. Εκεί, εντόπισαν τον 34χρονο αυτόχειρα, ο οποίος είχε δίπλα του και το όπλο της αυτοκτονίας. Οι πηγές του Reader αναφέρουν ότι ο 34χρονος βρισκόταν σε διαμάχη με την πρώην σύζυγό του και είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη, καθώς φέρεται να μην του επέτρεπε να δει το παιδί που είχαν αποκτήσει από το γάμο τους, γεγονός που είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιδείνωση της ψυχολογικής του κατάστασης το τελευταίο διάστημα και δυστυχώς ο 34χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA