Tραγική ήταν η εξέλιξη για ένα αγοράκι 2,5 ετών από το Αγρίνιο, καθώς την περασμένη Πέμπτη κατάπιε ένα φασόλι, γεγονός που του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα φράζοντας τον αεραγωγό του. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Ωστόσο, σύμφωνα με το sinidisi.gr η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα το παιδάκι να είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Οι γονείς του μικρού αγοριού μάλιστα φαίνεται να επιθυμούν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, με σκοπό να υποβληθούν σε μεταμόσχευση άλλα παιδιά με προβλήματα υγείας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.