Σορός γυναίκας, ηλικίας περίπου 70 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του προβλήτα «Ε» της μαρίνας Αλίμου Αττικής. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή σκάφους της μαρίνας, περισυνέλεξαν τη σορό και την μετέφεραν αρχικά, στον προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.