Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, στις 12 και 13/3 και κατά τις ώρες 07:30 έως 23:00 θα πραγματοποιηθεί, λόγω εκτέλεσης εργασιών, προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Παρίτση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Πέμπτη 10 Μαρτίου 

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο Πέμπτη 10 Μαρτίου σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενόψει επιδείνωσης του καιρού. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προχώρησε στην απόφαση για την διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων σε περιοχές της Αττικής για προληπτικούς λόγους και την καλύτερη ασφάλεια μαθητών και καθηγητών. Συμφωνήθηκε να μην πραγματοποιηθούν αύριο δια ζώσης μαθήματα σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 

  1. Στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής.
  2. Σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, με εξαίρεση τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον οποίο θα είναι όλα ανοιχτά εκτός από το 3ο Δημοτικό Πανοράματος και το 2ο -3ο γυμνάσιο Βούλας τα οποία θα είναι κλειστά.
  3. Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, ενώ στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Βιλίων και Ερυθρών.