Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο νονός της μικρής Μαλένας, που δημοσιεύματα «έδειξαν» ως τον άνθρωπο που είχε εξωσυζυγική σχέση η Ρούλα Πισπιρίγκου, βάζει τέλος στις εν λόγω φήμες μέσω του δικηγόρου του. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Κώστας Κρεμμύδας, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» σχετικά με τη θύελλα που έχει ξεσπάσει για τον κουμπάρο του Μάνου Δασκαλάκη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πάτρα, φέρεται να είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν είναι μόνο ότι κατηγορούν τον εντολέα μου και νονό της Μαλένας, ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το θέμα είναι ότι επεκτάθηκε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, μέχρι που εμπλέκεται και σε εγκληματικές ενέργειες, ότι έχει μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί η ουσία που σκότωσε το ένα τέκνο. Επιπλέον, του καταλογίζουν ότι το ένα παιδί είναι και δικό του. Έχουν κάνει κολάζ τις φωτογραφίες των παιδιών του, και διαδίδονται διάφορα», ανέφερε αρχικά.

«Εξαιτίας της γνωριμίας του με τον Μάνο, βάφτισε τη Μαλένα, αλλά στη συνέχεια είχε ένα πρόβλημα υγείας και μετά τον θάνατο του παιδιού οι σχέσεις ατόνισαν. Αυτή τη στιγμή απειλείται ο ίδιος και η οικογένειά του. Δυο ρεπορτάζ τον «φωτογράφισαν» ως τον άνθρωπο που είχε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου», συμπλήρωσε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει το θέμα, κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλλει έτσι έναν άνθρωπο», κατέληξε λέγοντας ο κ. Κρεμμύδας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.