Δύο κακοποιοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 30χρονο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 9 Απριλίου, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 05:00, και ενώ ο άνδρας βρισκόταν στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πιπίνου, δύο άτομα τον πλησίασαν και ξαφνικά, με την απειλή μαχαιριού, του ζήτησαν όσα χρήματα είχε πάνω του, καθώς και το κινητό τηλέφωνό του. Αμέσως μετά τον χτύπησαν και αφού τον λήστεψαν τράπηκαν σε φυγή.
Σημειώνεται, ότι το θύμα στη συνέχεια πήγε μόνο του σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- «Όχι ο... Λορέντζο» και η νοσταλγία μιας γενιάς
- Γιατί όλοι είναι έξαλλοι με το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ
- Κυψέλη: Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για τη σορό - Πού στρέφουν την έρευνά τους οι Αρχές
- Λορέντζο Καριέρε: Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου του - «Μου είχες υποσχεθεί ότι θα κακομάθεις τα εγγόνια σου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.