Δύο κακοποιοί ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 30χρονο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 9 Απριλίου, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο πριν από τις 05:00, και ενώ ο άνδρας βρισκόταν στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πιπίνου, δύο άτομα τον πλησίασαν και ξαφνικά, με την απειλή μαχαιριού, του ζήτησαν όσα χρήματα είχε πάνω του, καθώς και το κινητό τηλέφωνό του. Αμέσως μετά τον χτύπησαν και αφού τον λήστεψαν τράπηκαν σε φυγή.
Σημειώνεται, ότι το θύμα στη συνέχεια πήγε μόνο του σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης - Όλες οι αλλαγές
- «Ειλικρινέστατος και ευθύς»: Η παρέμβαση Ιερώνυμου που εξέπληξε τον Αλέξη Τσίπρα
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
- Γιώργος Καπουτζίδης: «Θεωρώ τον σύντροφό μου τον πιο ωραίο Έλληνα άνδρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.