Στη Σύρο, για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και των ανακριτικών αρχών, έφθασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (11.04.2022) ο 90χρονος ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον 50χρονο γείτονα του, στην Τήνο, για… μία θέση πάρκινγκ.
Διαβάστε ακόμη: Δίκη Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι ντροπή, έστησες σκευωρία» - «Πόλεμος» Κούγια με Κουρτέση
Ο 90χρονος είναι αντιμέτωπος με την ποινή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας, ενώ το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα προφυλακιστεί, καθώς -λόγω ηλικίας- δεν αποκλείεται να εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον ή σε κλινική, αν κριθεί ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.
Φτάνοντας στο λιμάνι της Σύρου, μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο, ο δράστης της δολοφονίας αποδοκιμάστηκε έντονα.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.