Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς έρχονται στο φως νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών που βοηθούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ίχνη των αναζητήσεών της στο Διαδίκτυο. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κύριο Α.Τ. τον γνωρίζει πολύ καλά, γιατί εκεί κατέφυγε προκειμένου να της σβήνει τα ηλεκτρονικά ίχνη» είπε στο Live News ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος τονίζοντας πως και ο ίδιος ο τεχνικός υπολογιστών δεν θέλει να εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση της Πάτρας.

Διαβάστε ακόμη: «Η Ρούλα ήταν σε κατάσταση σοκ και ξέσπασε σε κλάματα», η κατάθεση του Δασκαλάκη

«Δεν έκανε κάτι με δόλο, απλά βοήθησε σε αυτά που του ζητούσε η ίδια» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει εντοπιστεί και αναμένεται να πάει να καταθέσει εντός της επόμενης εβδομάδας στις Αρχές.  «Επί μια τριετία, η Ρούλα έσβηνε διάφορα στοιχεία» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος ο Α.Τ. ανέφερε ότι τον είχε φωνάξει αρκετές φορές.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που έσβηνε τα ηλεκτρονικά ίχνη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Πρόκειται για έναν μεσήλικα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, στον οποίο η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε απευθυνθεί πολλές φορές.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA