Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, από την κατηγορούμενη και προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο ισχυρισμός της ότι δεν γνώριζε για την κεταμίνη καταρρίπτεται με έγγραφο ντοκουμέντο. Σχολιάζοντας σχετικά, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι «σε κάθε κρεβάτι υπάρχει ένα χαρτί που γράφουν οι γιατροί στοιχεία. Ισως υπάρχουν κάποιοι γιατροί που γράφουν παραπάνω πράγματα και έχουν καταγράψει την κεταμίνη. Αποδεικνύεται ότι η μητέρα που ήταν στο νοσοκομείο ήξερε για την κεταμίνη. Αυτή η δοσολογία είναι που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα και ήταν για την τραχειοστομία και γράφεται με ώρα και ημερομηνία. Τα χαρτιά αυτά είναι εμφανή», τόνισε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Για το ιστορικό αναζητήσεων που έσβησε ο ειδικός πληροφορικής μίλησε στην ίδια εκπομπή ο γ.γ. Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. «Υπάρχουν καταθέσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Παίρνουν εδώ και καιρό καταθέσεις οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες. Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά από το Ανθρωποκτονιών και οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταπέσουν στο δικαστήριο. Η ελληνική Αστυνομία έχει βγάλει ανακοίνωση μία φορά, μόνο τη μέρα της σύλληψής της. Οι καταθέσεις συνεχίζονται και περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα άλλα δύο παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Το Ανθρωποκτονιών έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία, έχουν μπει ιατροδικαστικά στοιχεία στην δικογραφία για τα δύο παιδιά και συγκεκριμένα για την Ιριδα. Τη μέρα που έφυγε το παιδάκι η Ιριδα ξαφνικά, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί εάν είχε πάει κάποιος αστυνομικός θα έβλεπε εάν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Από ό,τι λένε αστυνομικές πηγές, δεν πήγε αστυνομικός εκείνη τη στιγμή που ήταν το παιδί και το ΕΚΑΒ του έκανε ανάνηψη, αλλά πήγε την επόμενη μέρα. Εάν πήγαινε αστυνομικός και έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα καλούσε επί τόπου τον ιατροδικαστή», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA