Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την μήνυση της Ελενας Αθανασοπούλου σε σκηνοθέτη για βιασμό, ο Αντώνης Βογιατζής πήρε θέση για τον ισχυρισμό της πως της είχε ζητήσει να κάνει πρόβες γυμνή. «Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας» ανέφερε ο κ. Βογιατζής. 

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Σωτήρης Χατζάκης με εξέθεσε - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σπύρο Μπιμπίλα»

Η Ελενα Αθανασοπούλου «προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή» είπε ο Αντώνης Βογιατζής στον ALPHA. Στον ισχυρισμό της ηθοποιού πως ο κ. Βογιατζής της είχε ζητήσει να κάνει πρόβες γυμνή απάντησε: «για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”». 

«Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία», ανέφερε ο Αντώνης Βογιατζής.