Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδειξε το πρόσωπό της μετά την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη Κακαράντζουλα και έγινε σύμβολο για το θάρρος και τη γενναιότητά της. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν φοβήθηκε, δεν λύγισε...

Διαβάστε ακόμηΜονεμβασιά: «Θα σας πω αν με αφήσουν τα παιδιά» - Αμίλητος ο δράστης στους αστυνομικούς

Η επίθεση με βιτριόλι σόκαρε όλη την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ολόκληρη η Ελλάδα στεκόταν στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αρχικά και στη συνέχεια μια μαραθώνια μάχη για να μπορέσει η ζωή της να γίνει βιώσιμη και η ίδια λειτουργική στην καθημερινότητά της.

Και η Ιωάννα Παλιοσπύρου τα κατάφερε. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο απέναντι στην Εφη Κακαράντζουλα, μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι και συγκλόνισε. Πριν λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για όσα της συνέβησαν, για τη νέα της ζωή και έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τότε μοιράζεται φωτογραφίες της και χθες το απόγευμα μοιράστηκε μια ακόμη, τραβγημένη από την Ολυμπία Κρασαγάκη που τη δείχνει στο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CdT-h7MsgF1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Βραδινές σκέψεις. "Το make up είναι τέχνη. Η ομορφιά είναι πνεύμα. Αληθινή ιστορία"», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA