Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, στον Alpha, αναφέροντας ότι άδικα του έχουν στερήσει την ελευθερία του.

Διαβάστε ακόμηΑιγάλεω: Καταδίωκε γυναίκα από τη Θηβών για να τη χτυπήσει ο δράστης που έπεσε με το ΙΧ στο River West - Τι είπε στις Αρχές

«Είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα εξεταστεί η πρώτη καταγγέλλουσα από τις δύο άλλες συναδέλφους μου. Κρίμα που δεν είναι ανοιχτές οι θύρες ώστε ο κόσμος να πληροφορείται τι έωλες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη που του έχουν στερήσει για τόσους μήνες την ελευθερία του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Ερωτηθείς ο κ. Δημητρακόπουλος αν ο ηθοποιός θέλει και ο ίδιος να κάνει ερωτήσεις, είπε: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνει ερωτήσεις, έχει το δικαίωμα αυτό».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στην ψυχολογική διάθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, σημειώνοντας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι χάλια ψυχολογικά και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες είναι βάναυσες».