Πανικός επικράτησε για τουλάχιστον μία ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ξέσπασε φωτιά σε κτήριο επί της πλατείας Αριστοτέλους και συγκεκριμένα στα γραφεία που στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα η Πυροσβεστική προχώρησε σε δεκάδες απεγκλωβισμούς ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το grtimes 44 είναι συνολικά τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και αρκετά παιδιά, καθώς στο κτήριο συστεγάζεται κι εκπαιδευτήριο.
Στο σημείο βρίσκονται ακόμη ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ παραμένουν και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν εντελώς τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα. Παράλληλα, δύο άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω βοήθεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Έντιμοι πολιτικοί διασύρθηκαν, ποιος θα ζητήσει συγγνώμη;»
- Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά την ήττα της Αγγλίας, που αποθέωσαν τα social media
- Πώς ο Μικ Τζάγκερ ξεγέλασε τη φθορά και τον θάνατο
- «Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου»: Μυστήριο με το σημείωμα για τη Μάρω Κοντού στην ιστορική κατοικία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.