Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κολυμπάρι Χανίων όταν ένα 7χρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, λίγο μετά τις 18.00 το παιδί που έπαιζε στις νεροτσουλήθρες, εντοπίστηκε αναίσθητο μέσα στην πισίνα να πλέει μπρούμυτα με τα χέρια ανοιχτά. Αμέσως μια τουρίστρια το έβγαλε έξω, το γύρισε στο πλάι και άρχισε να του δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και οι ναυαγοσώστες.
Το αγοράκι που είχε πιει νερό, συνήλθε για λίγο και έχασε πάλι τις αισθήσεις του προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σε όσους βρίσκονταν εκεί. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο ξενοδοχείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το παιδί φέρεται πως έπαιζε μόνο του στις νεροτσουλήθρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός πατέρας του είναι εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.
- Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε από το «Bar»: Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Οικογένεια έμεινε σε Airbnb από τη «Λάμψη»: Η φωτογραφία τους κρεμόταν ήδη στον τοίχο
- Influencer βγάζει 0 ευρώ από το Instagram, αλλά θησαυρίζει από τα pdf με τις ασκήσεις του - Πενταψήφιο ποσό τον Ιούνιο
- Μάρω Κοντού: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η συγκινητική τελευταία επιθυμία της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.