Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές ο 22χρονος τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα όπλο τύπου Glock, το οποίο έφερε γεμιστήρα και μάλιστα ήταν και οπλισμένο. Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο.

Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς (σ.σ.: σε αντίθεση με όσα αυτοί υποστήριξαν) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειά του.

Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του τράπερ

Το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν όχημα που κινούνταν επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι και στη συμβολή με την οδό Σολωμού το ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έλεγχο στους επιβαίνοντες. Εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα όπλο, το οποίο είχε σφαίρες στη γεμιστήρα και ήταν οπλισμένο.

Ο 22χρονος τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι το όπλο ήταν ψεύτικο κι ότι θα το χρησιμοποιούσε για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν και αληθινό και γεμάτο. Ετσι, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο οικείο ΑΤ όπου παρέμεινε κρατούμενος τη νύχτα και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες κι ακολούθως οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου δικάστηκε.

Πρόκειται για 22χρονο Ελληνα τράπερ, ο οποίος έχει εκατομμύρια views στο YouTube, και πρόσφατα κυκλοφόρησε μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού, που «σαρώνει» στο Youtube και το TikTok.