Ένα πολυτελές ρολόι Rolex, αξίας 10.000 ευρώ, που είχε κλαπεί στην Ιταλία το 2021, με την τεχνική της... αγκαλιάς, εντοπίστηκε στην Αθήνα. Το ρολόι έκλεψε μία γυναίκα από τον ιδιοκτήτη του από την Αλεσσάντρια.
Η γυναίκα χρησιμοποίησε, δηλαδή, την διεθνώς διαδεδομένη τεχνική της «αγκαλιάς» όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου η Ελληνική Αστυνομία. Η γυναίκα κατάφερε να μην γίνει αντιληπτή από τον άντρα και να διαφύγει. Το κλεμμένο ρολόι αγόρασε μέσω γερμανικής ιστοσελίδας που πουλάει κοσμήματα ένας Ελληνας έναντι 8.000 ευρώ. Το πήγε για σέρβις και από τον σειριακό αριθμό διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένο. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.