Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 63χρονος που μαχαίρωσε με σπαθί σαμουράι έναν 43χρονο σε πάρκο των Αμπελοκήπων στον οδό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Τον μαχαίρωσε με σπαθί σαμουράι και τον έστειλε στη ΜΕΘ επειδή του έκανε παρατήρηση
Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα διαμαρτυρήθηκε, επειδή ο 63χρονος άφηνε κρέατα αμφιβόλου ποιότητας στο πάρκο για να τραφούν τα αδέσποτα ζώα. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιά στο ΑΧΕΠΑ, ενώ μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το thestival.gr.
Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων Μενεμένης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
- Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες εκτός φυλακής - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις
- Κάποιος στο Reddit είπε κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ για το Παγκράτι
- Στο Χ του Νάιτζελ Χέηζ Ντέιβις συμβαίνει μια επική οπαδική καζούρα
- Έξαλλος ο Τσιμιτσέλης: «Άλλη ερώτηση, αλλιώς έφυγα» - Η ατάκα φωτιά για τον Ουγγαρέζο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.