Συμμορία αποτελούμενη από ανήλικους προέβαινε σε ληστείες ανηλίκων στην περιοχή του Παγκρατίου. Οι Αρχές κατάφεραν να πιάσουν έναν εξ αυτών και να τον οδηγήσουν ενώπιον των Αρχών. Πρόκειται για έναν 16χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στη Γλυφάδα. Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.: «Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 4-6-2022 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 16χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος ως μέλος συμμορίας που διαπράττει ληστείες και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Αναζητούνται δύο έτερα μέλη της συμμορίας.
Ειδικότερα, η ανωτέρω Υπηρεσία στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για τη δράση συμμορίας που απαρτίζεται από ανήλικα μέλη και προβαίνει σε ληστείες σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή του Παγκρατίου, ταυτοποίησε τον 16χρονο και πιστοποίησε τη δράση του ως μέλους της συμμορίας.

Όπως διαπιστώθηκε, η συμμορία δρώντας κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση, στοχοποιούσε ανηλίκους στην περιοχή του Παγκρατίου και με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.
Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων ανήλικων ημεδαπών που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8-2-2022 στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- σιδερένια ράβδος
- σιδερένιο σφυρί
- ελβετικός σουγιάς
- κατσαβίδι
- κουκούλα τύπου «full face»
- ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση και
- κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα»
- Τέλος οι «καπαρωμένες» ξαπλώστρες: Υπάλληλος-ήρωας στη Ρόδο μοιράζει εγκεφαλικά σε τουρίστες
- Μοιάζει με το «black mirror» αλλά είναι αλήθεια: Έτσι ψωνίζουν οι Αμερικανοί στο σουπερμάρκετ
- Γιατί οι Metallica ανέβασαν story την Πηνελόπη Αναστασοπούλου
- Άριελ Κωνσταντινίδη: «Όταν η μητέρα μου είπε 'θα το μεγαλώσω εγώ, εσύ είσαι ανίκανη', προχώρησα σε άμβλωση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.