Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «FLYING CAT 4» κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου του από Πειραιά για Πόρο, Υδρα, Σπέτσες. Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 206 επιβάτες, κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι του Πόρου, όπου του απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
Στο λιμάνι του Πόρου αποβιβάστηκαν 37 επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι (123 για Υδρα, 46 Σπέτσες) θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στους προορισμούς τους και συγκεκριμένα με τα ταχύπλοα «FLYING CAT 5» και «SPEED CAT 1».
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.