Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με δράστη έναν ανήλικο προκαλεί σοκ. Ο 17χρονος, ζητούσε χρήματα από ιδιοκτήτη περιπτέρου στον Κολωνό προκειμένου να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο, με την 14χρονη κόρη του. Ο 57χρονος πατέρας, όταν αρνήθηκε να υποκύψει στον εκβιασμό, είδε το περίπτερό του να καταστρέφεται, από τον νεαρό.  Τότε κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον 17χρονο.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη - Συμμορία ανηλίκων: Απειλούσαν και έκλεβαν με τη βία μικρότερα παιδιά

Την απίστευτη υπόθεση χειρίζεται το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ενώ από την έρευνα, προέκυψε, ότι η 14χρονη που είχε σχέση με τον δράστη, βίωσε μαρτυρικές στιγμές, καθώς ο 17χρονος, την κακοποιούσε ψυχολογικά και σωματικά.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο 17χρονος, μετέβη στο περίπτερο του 57χρονου στον Κολωνό αποφασισμένος να αποσπάσει χρήματα από τον μεσήλικα, ιδιοκτήτη. Με θράσος, τον πλησιάζει, του δείχνει ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη κόρη του με την οποία ο δράστης είχε σχέση και τον απειλεί ότι αν δεν υποκύψει στον εκβιασμό, θα ανεβάσει το υλικό στα social media και θα διασύρει τη μαθήτρια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να την εκβιάζει να του δίνει χρήματα με την απειλή ότι θα την εκθέσει στα social media ενώ καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης την ξυλοκοπούσε λέγοντας της ότι αν μιλήσει θα κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.