Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου προκάλεσε η αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών του. Σύμφωνα με επικοινωνία του MEGA με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη δεν πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μίλησαν» οι κεραίες των κινητών - Αποκάλυψη Σφακιανάκη για νέες διώξεις

Αναλυτικά η δήλωση:

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε. Υπάρχει πάρα πολύ παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση».

Ο Μάνος Δασκαλάκης για ακόμα μια φορά στάθηκε «απέναντι» από την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όχι μόνο λέει για πρώτη φορά ότι η Πισπιρίγκου μπορεί να σκότωσε και τα τρία παιδιά τους αλλά τονίζει πως - όπως και με τον θάνατο της Τζωρτζίνας - θα δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας και για τα δύο μικρότερα κορίτσια του.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρια, θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» είπε στο LiveNews.