Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολύωρη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε με την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που κατέληξε, να υποστηρίζει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Στο τέλος αυτής της κατάθεσης, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Πέτρο Κουσουλό, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε για τελευταία φορά αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα. Η απάντηση που φέρεται να έδωσε είναι η εξής: «Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».

Την ίδια ατάκα είχε πει κι ο εν διαστάσει σύζυγος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές που «έσκασε» η πολύκροτη υπόθεση.

Ωρα... εισαγγελέα για Μαλένα, Ιριδα

Εξάλλου, σήμερα ή αύριο (28/6) θα σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας που όπως προκύπτει πρόκειται για δολοφονίες με τα δυο κοριτσάκια να καταλήγουν από ασφυξία από εξωγενή παράγονττα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άμεσα στην εισαγγελία για κατάθεση η Πισπιρίγκου, καθώς θα πρέπει να λάβει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να πάει τελικά στον εισαγγελέα, αφού θα της έχει δοθεί προθεσμία, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.