Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά την υπόθεση του revenge porn για την οποία κατηγορείται, άνοιξε εδώ και λίγες μέρες το μπαρ που είχε στην Αλόννησο για να ξεπληρώσει τα χρέη του. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται έξω από το μαγαζί του στην Αλόννησο, στις νέες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή Super Κατερίνα. Και μπορεί οι αρχικές πληροφορίες να ήθελαν έναν συνεργάτη του να λειτουργεί το μπαρ στην Αλόννησο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να είναι στο νησί. 

Οι κάτοικοι, πάντως, του έχουν γυρίσει την πλάτη και οι μόνοι που επισκέπτονται το μπαρ είναι τουρίστες. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανοιξε το μπαρ στην Αλόννησο για να ξεπληρώσει τα χρέη του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είχε ουσιαστικά άλλη επιλογή παρά να ανοίξει και πάλι το μπαρ του καθώς τα χρέη του «τρέχουν» και πιέζουν για έσοδα. Από την πλευρά του, ο μουσικός παραγωγός φροντίζει να περνά απαρατήρητος στο νησί και να κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του, που τον στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως και έγινε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA