Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και παραμένει μέχρι κι αυτή την ώρα. Ο ηθοποιός που φέρεται να είναι καταβεβλημένος ύστερα από την προφυλάκισή του για βιασμό κι απόπειρες βιασμού, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά και κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πέτρος Φιλιππίδης παρουσιάζει συμπτώματα ισχαιμικού επεισοδίου (σ.σ.: εγκεφαλικό) και νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Οι δικηγόροι του προφυλακισμένου ηθοποιού έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για την επιδείνωση της υγείας του πελάτη τους, καθώς υποστηρίζουν ότι είναι καταβεβλημένος, έχει χάσει κιλά κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του και συγκεκριμένα δικάζεται για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Προχθές μάλιστα, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε δηλώσει πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη κι ότι το μόνο του μέλημα είναι να καταφέρει να καταθέσει και μετά... ας πεθάνει. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς. Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.