Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε στο κέντρο των Σερρών όταν ζευγάρι κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του στο αυτοκίνητο για να πάει να φάει σουβλάκια. Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία επειδή χτυπούσαν τα τζάμια στο ΙΧ και εκείνα δεν αντιδρούσαν.
Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά του Γρηγόρη Λέων, της ψυχολόγου και των ΜΜΕ
Το ζευγάρι Βουλγάρων 56 και 46 χρόνων είχαν πάει για μπάνιο σε κοντινές παραλίες και επέστρεφαν στην πατρίδα τους όταν κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους που κοιμόταν εκείνη την ώρα, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε σουβλάκια. Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.
Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμόταν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4:30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.