Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο κατηγορούμενος για βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης, έρχεται στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο Δημήτρης Λιγνάδης να γλεντά υπό τους ήχους του μπουζουκιού και των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη

Διαβάστε ακόμηΘέμης Αδαμαντίδης: «Το κορμί της ήταν γεμάτο μώλωπες» καταγγέλλει ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται σε κελί της έκτης πτέρυγας – της αποκαλούμενης και VIP πτέρυγας - των φυλακών Κορυδαλλού. Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο κελί του βρίσκονται ένας επίορκος αστυνομικός, ένας κατηγορούμενος για φόνο, ένας έμπορος ναρκωτικών και ένας ληστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδράσει από φυλακή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένει το επόμενο διάστημα την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει καθώς τόσο οι συνήγοροι των θυμάτων του όσο και η υπεράσπισή του έχουν ολοκληρώσει τις αγορεύσεις τους μετά την πρόταση-«καταπέλτη» του εισαγγελέα που ζήτησε την καταδίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού τρεις από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται και την απαλλαγή του για την τέταρτη υπόθεση, για την οποία ο μηνυτής δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο.