Στην ώρα του στο προγραμματισμένο ραντεβού στις 18.00, με τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έφτασε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για να καταθέσει το υπόμνημα της πελάτισσάς του. Σε αυτό, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα.
Διαβάστε ακόμη: Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Η στιγμή διάσωσης του Ρουμάνου πιλότου
Μέσα από το υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου επιχειρεί να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Η μητέρα βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά και την ανίχνευση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στις τοξικολογικές εξετάσεις.
«Αρνείται οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον των παιδιών της και οποιαδήποτε συμμετοχής της με οποιοδήποτε τρόπο στο τραγικό συμβάν της απώλειας των παιδιών», τόνισε νωρίτερα ο Οθωνας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ALPHA. Όσον αφορά στις αποκαλύψεις που έκανε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, για τον Μάνο Δασκαλάκη και τις υποψίες του ότι τα επεισόδια του παιδιού ήταν εγκληματική ενέργεια, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε έκπληκτος: «Αυτά που άκουσα μου έκαναν εντύπωση. Ο γιατρός θα έπρεπε να είχε στραφεί στις διωκτικές αρχές τότε και να είχε κάνει καταγγελία συγκεκριμένη».
Ο φάκελος με το υπόμνημα θα σταλεί στους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση, οι οποίοι αφού τον μελετήσουν θα κρίνουν αν πρέπει να της ασκήσουν δίωξη και για τους άλλους δυο θανάτους, της Ίριδας και της Μαλένας.
- Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σηφάκης με την αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα - «Είναι αδερφή μου»
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Βέροια: Ζευγάρι έκανε «λαμπόγυαλο» υποκατάστημα ΔΥΠΑ επειδή καθυστέρησαν οι πληρωμές τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.