Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (14/7) στις αστυνομικές Αρχές μετά από ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε τράπεζα στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στην οδό Γ. Καφαντάρη στον Νέο Κόσμο και ο δράστης ήταν ένας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί όταν ο δράστης μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας και με την απειλή όπλου κατάφερε και απέσπασε από τους υπαλλήλους άγνωστο χρηματικό ποσό. Ακολούθως αποχώρησε και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί που έχουν ξεκινήσει έρευνες και συλλογή υλικού για τον εντοπισμό του ληστή της τράπεζας.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.