Μενού
  • Α-
  • Α+

Παραιτήθηκε η πνευμονολόγος που είχε μεταβεί στη Μήλο για να στελεχώσει το Κέντρο Υγείας αφού δεν έβρισκε σπίτι για να μείνει! Η εξέλιξη έρχεται μετά την μεγάλη κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στο δήμαρχο και τον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας επειδή ο δεύτερος είχε διαμορφώσει χώρο για να μείνει ο νέος ορθοπεδικός του νησιού! Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου Κωνσταντίνου Μακρή, η πνευμονολόγος παραιτήθηκε και έφυγε από το νησί, καθώς δεν μπορούσε να βρει ένα αξιοπρεπές κατάλυμα για να διαμείνει. «Δυστυχώς οι προσπάθειές μας για στελέχωση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας συναντούν εμπόδια», αναφέρει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη: Μήλος: Μήνυση δημάρχου στο Κέντρο Υγείας επειδή διαμόρφωσε χώρο για να μείνει ο νέος ορθοπεδικός!

Η ανακοίνωση: 

Κέντρο Υγείας Μήλου: Παραίτηση της ιατρού Πνευμονολόγου

Σας ενημερώνουμε ότι η Ιατρός Πνευμονολογίας, κ. Άννα Νικολάου, υπέβαλε την παραίτησή της και αποχώρησε από το νησί, λόγω αδυναμίας εύρεσης ενός αξιοπρεπούς καταλύματος για τη διαμονή της. Δυστυχώς οι προσπάθειές μας για στελέχωση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας συναντούν εμπόδια.

Ο Πρόεδρος της Δ/Ε του Κ.Υ. Μήλου

Κωνσταντίνος Μακρής

Μήλος: «Σκοτωμός» για τον ορθοπεδικό 

Υπενθυμίζεται πως η άφιξη του ορθοπεδικού στη Μήλο είχε «ανάψει φωτιές» αφού ο γιατρός δεν είχε σπίτι και ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Κώστας Μακρής αποφάσισε να κάνει εργασίες στο Κέντρο για να μείνει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο δήμαρχος Μανώλης Μικέλης να του κάνει μήνυση. Ο δήμαρχος μήνυσε τον κ. Μακρή για δημιουργία αυθαίρετης κατασκευής καθώς το κτίσμα στο οποίο γίνονταν εργασίες για τη φιλοξενία του γιατρού και της οικογένειάς του είναι ιδιοκτησίας του Δήμου. «Σκέφτηκα το ιατρείο που είναι 120 τ.μ. να διαμορφώσω το ένα μέρος για να φιλοξενηθεί προσωρινά ο γιατρός» είχε πει ο κ. Μακρής. «Έχουμε φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό, είναι ενημερωμένο το υπουργείο. Ζητάμε γιατρούς και θα ερχόταν ο γιατρός και δεν θα τον φιλοξενούσαμε;», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μικέλης.