Φρικτό θάνατο βρήκε μέσα σε ανελκυστήρα βρήκε ένας 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο νεαρός φοιτητής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σερρών.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.