Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μόλις βγήκε από το νοσοκομείο, άρχισε να παίρνει πίσω τη ζωή της μέρα με τη μέρα. Κάνοντας ένα βήμα τη φορά, αυτή η σπουδαία γυναίκα με την τεράστια δύναμη ψυχής, αποτελεί παράδειγμα για όσους... νομίζουν ότι η ζωή τους είναι δύσκολη, αλλά και γι αυτούς που όντως αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά λιγοψυχούν μπροστά τους. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα, φόρεσε το μαγιό της και περπάτησε στην αμμουδιά με τη χαρά της, όπως η ίδια σημειώνει, να είναι απερίγραπτη!

Το κορίτσι που έγινε μάθημα ζωής για όλες τις γυναίκες κι όχι μόνο, πόζαρε με ένα ολόσωμο μπλε μαγιό, κι ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων γιατρών της απόλαυσε τις όμορφες αυτές στιγμές καλοκαιριού. «Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV.. μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cg6cNAysroK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA