Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν άνανδρο αστυνομικό κατήγγειλαν οι νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ο οποίος τις χτύπησε και απειλούσε να βάλει φωτιά στο νοσοκομείο. Ο 44χρονος αστυνομικός, συνοδός ασθενούς της Παθολογικής Κλινικής, χτύπησε νοσηλεύτρια και κλώτσησε ακόμα μία, ενώ απειλούσε ότι θα σκοτώσει το προσωπικό και θα κάψει το νοσοκομείο.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Λαμίας ενημερώθηκαν για έναν άνδρα, ο οποίος ευρισκόμενος στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου, έβριζε χυδαία τους πάντες. Οταν θέλησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος τους πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που κρατούσε. Στη συνέχεια έκλεισε τις πόρτες της κλινικής προκαλώντας τρόμο για το τι θα μπορούσε να κάνει στους άλλους ασθενείς και συνοδούς.

Η νοσηλεύτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα και τότε δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσά! Η συνάδελφός της που προσπάθησε να τη σώσει, δέχτηκε και εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Μέχρι να έρθει το προσωπικό της ασφάλειας, ο 44χρονος βγήκε ξανά στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες. Με μεγάλη προσπάθεια, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ του Τμήματος Αμεσης Δράσης, του ΑΤ Λαμίας και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον οδηγήσουν στο τμήμα. Εκεί συνελήφθη με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Οι άτυχες νοσηλεύτριες μετέβησαν στα Επείγοντα προκειμένου να εξεταστούν, η μία μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί με τραυματιοφορέα εξαιτίας της βίαιης επίθεσης που δέχτηκε. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ευτυχώς οι δύο νοσηλεύτριες είναι καλά στην υγεία τους ύστερα από την επίθεση του άνανδρου νταή, όμως έχουν υποστεί μεγάλο σοκ. Ο 44χρονος μετά και από αίτημα συγγενικών του προσώπων θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ το ίδρυμα πρόκειται να υποβάλλει μήνυση. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.