Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Βρετανία κινδύνευσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Κάβο της Κέρκυρας, όταν έπιασε φωτιά το κλιματιστικό του δωματίου, στο ξενοδοχείο τους. Οπως ανέφεραν στη Daily Mail, οι τρεις νεαρές γυναίκες ηλικίας 21 ετών επέλεξαν το νησί του Ιουνίου για τις διακοπές τους, όμως δεν κύλησαν όλα ομαλά. Για την ακρίβεια αρχικά εντόπισαν κάποιο πρόβλημα με το air condition του δωματίου, για το οποίο ενημέρωσαν τους υπευθύνους, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση.

Διαβάστε ακόμη: Σαντορίνη: Νεαροί Γάλλοι τουρίστες έστειλαν στο νοσοκομείο Ισπανό μετά από ξυλοδαρμό έξω από μπαρ

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει "Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!"», περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών, Αλίσια Μακναμάρα. «Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί, ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», ανέφερε.

Όπως σημειώνουν, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν. Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».