Αλέξης Κούγιας και Απόστολος Λύτρας βρέθηκαν έξω από τις δικαστικές αίθουσες. Οι ποινικολόγοι που έχουν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση για υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη φαίνεται πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν στην προσωπική τους ζωή και κάνουν παρέα.
Διαβάστε ακόμη: ΚΟΚ: Τέλος στο σβήσιμο των κλήσεων - Οι κλήσεις της τροχαίας γίνονται ηλεκτρονικές
Αυτό αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Απόστολος Λύτρας πριν μερικές ώρες στον λογαριασμό του στο facebook. Οι δυο δικηγόροι απόλαυσαν τον καφέ τους στο Μεγανήσι όπου κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ενώ στην κοινή τους φωτογραφία ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε με χιούμορ: «μαζί δεν κάνουμε…».
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.