Μενού
  • Α-
  • Α+

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για το πώς βρέθηκε στα χέρια του πρώην παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο, 1,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί του 34χρονου, καθώς και τα τρία κινητά του τηλέφωνα, ώστε να βρεθούν οι συνομιλίες του με πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται με κυκλώματα ναρκωτικών

Επίσης, οι αρχές θα προχωρήσουν και στο άνοιγμα του προφίλ που διατηρούσε ο πρώην παίκτης ριάλιτι στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου έκλεινε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι έκλεινε ερωτικά ραντεβού από συγκεκριμένη σελίδα, είτε για συντροφιά, είτε για sex. Μάλιστα για κάθε ραντεβού έπαιρνε 1.000 ευρώ, 3.000 ακόμα και 5.000 ευρώ! Ο 34χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι επί 12 χρόνια ήταν συνοδός ανδρών και ότι ξεκίνησε αυτή τη δουλειά γιατί ήταν άνεργο και δεν μπορούσε να επιβιώσει.  «Ζητώ συγνώμη, θέλω να είμαι υποδειγματικός πατέρας για τα δύο παιδιά μου γι’ αυτό και τα παρέδωσα όλα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω μουσικός», φέρεται να υποστήριξε.

Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ από το 16:50 και μετά.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του σταθμού, οι αρχές θα ελέγξουν το συγκεκριμένο προφίλ και αν είναι αληθινό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις στην υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση οι αρχές δεν κλείνουν την υπόθεση μέχρι να βρουν τη διαδρομή του χρήματος.  Ο πρώην παίκτης ριάλιτι βρίσκεται ήδη στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, είναι σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία θα λήξει την Κυριακή.