Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία ενός πολίτη, ο οποίος υποστηρίζει ότι μία έγκυος παθολόγος εφημερεύει εδώ και τουλάχιστον 24 ώρες στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Αγρινίου, επειδή δεν υπάρχει γιατρός να την αντικαταστήσει.
Συγκεκριμένα, πολίτης που υποστηρίζει ότι είναι αυτήκοος μάρτυρας, καταγγέλλει στην ιστοσελίδα karvasaras.gr, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη προσπάθεια από τη Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής να βρεθεί αντικαταστάτης για την έγκυο παθολόγο που έχει συμπληρώσει 24ωρο εφημερίας στα Επείγοντα, όμως δεν έχει καταστεί δυνατό ακόμη κάτι τέτοιο, ενώ εκφράζεται ανησυχία ακόμη και από τους ίδιους τους ασθενείς.
Όπως είναι λογικό, η γιατρός που εφημερεύει, έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ίδια είναι έγκυος. Ο καταγγέλλων εκφράζει εύλογα την απορία αν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει λάβει γνώση για την κατάσταση που επικρατεί.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.