Σκηνές άγριου ξύλου εκτυλίχθηκαν στην οδό Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (22/8). Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes, 60-70 αλλοδαποί άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους στη μέση του δρόμου, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.
Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: Τραγωδία με 6χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο με τον πατέρα του
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί των ΟΠΚΕ, προκειμένου να διενεργήσουν προσαγωγές ατόμων για το επεισόδιο, ωστόσο τα άτομα είχαν ήδη τραπεί σε φυγή. Όπως επισήμανε αυτόπτης μάρτυρας, οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών αποτελούν καθημερινή εικόνα για την περιοχή, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν τους εμπλεκόμενους.
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.