Η αλήθεια είναι πως με όλη αυτή την ένταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας, το μυαλό θα πάει αμέσως στο κακό. Ευτυχώς, για όλους μας, ωστόσο, το θέαμα με νταλίκες που μετέφεραν άρματα μάχης στον κάθετο άξονα Αρδανίου - Ορμενίου στον Έβρο μπορεί να ήταν τρομακτικό αλλά τουλάχιστον δεν ήταν... επικίνδυνο!
Όποιος κινούνταν στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης - ελληνοβουλγαρικών συνόρων χθες το μεσημέρι, συναντούσε ανά τακτά διαστήματα, μεγάλες νταλίκες φορτωμένες με τεθωρακισμένα οχήματα είτε ερπυστριοφόρα, είτε ειδικά αυτοκινούμενα. Όπως μεταδίδει το Evros-news.gr αρκετοί είτε απόρησαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, είτε ανησύχησαν μετά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για προκλήσεις της Τουρκίας και συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.
Τα συγκεκριμένα στρατιωτικά οχήματα, πάντως, ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ιταλίας που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, ξεφορτώθηκαν προχθές στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από ιταλικό οχηματαγωγό και μεταφέρονται με ειδικές νταλίκες σε χώρες της Βαλκανικής και της Βαλτικής, όπου υπάρχουν ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις. Καμιά σχέση, δηλαδή, με την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.