Μνήμες από την τραγωδία που είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια στην αυλή δημοτικού σχολείου με θύμα τον 11χρονο μαθητή, Μάριο, ζωντάνεψαν ξανά στο Ζεφύρι. Κι αυτό γιατί μια αδέσποτη σφαίρα που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ακόμα και το θάνατο ατόμου βρέθηκε σε προαύλιο Λυκείου. Σύμφωνα με καταγγελία πατέρα δύο παιδιών, το βλήμα εντοπίστηκε καρφωμένο μέσα σε γήπεδο του Λυκείου της δυτικής Αττικής, δείχνοντας ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί συνεχίζονται παρά τα περιστατικά που έχουν συμβεί.
Η σφαίρα προέρχεται από πιστόλι των 9mm με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθούν να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.
Η περίπτωση του 11χρονου Μάριου που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα
Από αδέσποτη σφαίρα έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2017 ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος, ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του 6ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Αχαρνών, συμμετέχοντας σε σχολική εορτή. Από τότε, κάτοικοι και φορείς των περιοχών της δυτικής Αττικής έχουν υπογραμμίσει τον κίνδυνο που έχουν παιδιά και ενήλικες από τους άσκοπους πυροβολισμούς. Παράλληλα, ζητούν την ενίσχυση της αστυνόμευσης των περιοχών, καθώς τα αντίστοιχα επεισόδια δεν έχουν σταματήσει, ενώ απαιτούν να βρεθούν οι δράστες.
- Ο Κοργιαλάς είδε τη Μουτσάτσου στο κόμμα Καρυστιανού με το «Μια φορά» και «παράτησε το τραγούδι»
- Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» - Φουλ για την κούπα της Euroleague την Κυριακή
- Η Άγκυρα αντιδρά και «πνέει μένεα» για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι - Ποιοι παίρνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.