Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη (σχεδόν σε πλήρη αποσύνθεση) βρήκε τουρίστας που βρισκόταν εν πλω, στο Κουφονήσι, λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cyclades24.gr, το πτώμα βρέθηκε στην παραλία Φυκιό, στο κάτω Κουφονήσι, μέσα σε σακούλα.
Ο τουρίστας ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές με άνδρες του Λιμεναρχείου Νάξου, να σπεύδουν επί τόπου στο σημείο. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η μεταφορά στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου και θα διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.
- «Τα έβαλε» με τον Όμηρο η Λουπίτα Νιόνγκο: Η δήλωση για τις γυναίκες που άναψε «φωτιές» στο διαδίκτυο
- Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με ντεκολτέ που κόβει την ανάσα
- «Τώρα που σε ξέρουν όλοι, μουτζώνεις τον κόσμο;» – Η απίστευτη ιστορία της Λιάνας Κανέλλη
- Λύκοι στη Μακεδονία υιοθέτησαν αδέσποτο κουτάβι, και το φροντίζουν καλύτερα από ανθρώπους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.