Πνιγμός εντός ύδατος είναι η αιτία του θανάτου του 15χρονου αγοριού στη Χαλκιδική. Ο 15χρονος είχε πάει στην παραλία με τον ξάδερφό του, ο οποίος τον είδε μπρούμυτα μέσα στη θάλασσα και αρχικά πίστεψε ότι κάνει κάποιο παιχνίδι. Τον πλησίασε και τον γύρισε ανάποδα και εκεί διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα. Κινητοποιήθηκε ο ναυαγοσώστης της παραλίας και χρησιμοποιήθηκε και ο απινιδωτής αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να σώσουν τον 15χρονο. Το αγόρι διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διαβάστε ακόμη: Κουφονήσια: Δύσκολο να ξεκαθαριστεί το αν η δεύτερη σορός ανήκει σε έφηβο ή σε ζώο
Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θανάτου του παιδιού του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον Alpha, λέει «πνιγμός εντός ύδατος, μακροσκοπική εικόνα μυοκαρδίου, αναμονή περαιτέρω εξετάσεων». Σύμφωνα με τους γιατρούς, μακροσκοπική εικόνα μυοκαρδίου σημαίνει ότι είδαν την καρδιά με το μάτι και γι' αυτό θα χρειαστεί να γίνουν και περαιτέρω εξετάσεων.
Ωστόσο, η αιτία θανάτου του 15χρονου παιδιού είναι ο πνιγμός.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.