Μενού
  • Α-
  • Α+

Ερωτικές υποσχέσεις, όρκοι αγάπης και 20.000 ευρώ, κρύβονται πίσω από το άγριο έγκλημα με θύμα μια 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές και δράστη έναν 40χρονο συμπατριώτη της, που διαπράχθηκε στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ομολογία του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το έγκλημα στην Κυψέλη, και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στην Ομόνοια.

Η δολοφονία διαπράχθηκε στην οδό Τένεδου, έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε το θύμα με τον σύζυγό της και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αρχικά υπήρξε έντονη λογομαχία του 40χρονου με την γυναίκα, την οποία στην συνέχεια μαχαίρωσε αλλεπάλληλες φορές, πριν πετάξει το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και επιχειρήσει να διαφύγει.  

Οι γείτονες ειδοποίησαν το «166» και λίγο αργότερα ασθενοφόρο διακόμισε την άτυχη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν και υπέκυψε στα τραύματά της. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χτένισαν στο μεταξύ ολόκληρη την περιοχή, και βάσει των περιγραφών που είχαν από τους αυτόπτες μάρτυρες εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Κατά την εξέτασή του από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας ομολόγησε την δολοφονία και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς πως είχε προαποφασίσει να σκοτώσει την 36χρονη συμπατριώτισσά του, στο ραντεβού που είχαν στην οδό Τένεδου.

Οι υποσχέσεις αγάπης και τα... δανεικά κι αγύριστα

Οπως κατέθεσε εργαζόταν για μεγάλο διάστημα μαζί με τον σύζυγο του θύματος σε βιοτεχνία ρούχων. Ετσι γνωρίστηκε και με το θύμα. Πριν δύο χρόνια η 36χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή του, τον πλησίασε και τους δήλωσε πως είναι ερωτευμένη μαζί του, και πως ήθελε να βρει τρόπο να εγκαταλείψει τον άνδρα της και να ζήσει μαζί του. Δεν υπήρξε σχέση μεταξύ τους, όμως η 36χρονη, αναφέρει ο δράστης, άρχισε να του ζητά διάφορα ποσά σε μηνιαία βάση, με αποτέλεσμα να φτάσει να του οφείλει 20.000 ευρώ.

Τις τελευταίες ημέρες ο δράστης αναφέρει πως άρχισε να της ζητά επιτακτικά να εγκαταλείψει τον άνδρα της ή να του επιστρέψει τα χρήματα, όμως η 36χρονη του δήλωσε πως ούτε τον σύζυγό της θα χωρίσει, αλλά και πως δεν του χρωστούσε τίποτα.

Ετσι χθες το απόγευμα της ζήτησε να μιλήσουν κλείνοντας ραντεβού κάτω από το σπίτι της, όμως αυτός πήγε έχοντας αποφασίσει να την σκοτώσει. Μετά από την τελευταία λογομαχία τους, την μαχαίρωσε πολλές φορές στο σώμα και έφυγε προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οπως είπε στους αστυνομικούς, έχει οικογένεια και παιδιά στην πατρίδα του και τα τελευταία δύο χρόνια δεν τους έστελνε χρήματα γιατί τα έδινε στο θύμα, έχοντας πειστεί πως είναι ερωτευμένη μαζί του και θα εγκατέλειπε τον σύζυγό της γι αυτόν.