Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η προσπάθεια Ρώσου ολιγάρχη να επισκεφτεί πολυτελέστατο θέρετρο στην Ελούντα της Κρήτης μαζί με την οικογένειά του για να κάνουν τις διακοπές τους. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, η οικογένεια και η συνοδεία της προσγειώθηκαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας του συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της ρωσικής ελίτ στην οποία και έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Διαβάστε ακόμη: Gazprοm: Παρατείνει τη διακοπή λειτουργίας του Nord Stream 1

Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών. Τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες δόθηκε εντολή στο αεροσκάφος να επιστρέψει στη βάση του μεταφέροντας τόσο τον Ρώσο ολιγάρχη, όσο και την οικογένεια του εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Ρώσος προσπάθησε να παρακάμψει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κλείνοντας τις διακοπές του σε ένα από τα ακριβότερα θέρετρα της Μεσογείου, την Ελούντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.