Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αναμφίβολα ανατρεπτικός. Και τώρα έχει κάνει μία επιλογή που θα συζητηθεί, καθώς πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ του ράπερ Ricta, στο τραγούδι «Μαλαγουζιά». Ο Ricta και ο Dj Silence περπάτησαν μαζί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο κτήμα εκατοντάδων στρεμμάτων στο όρος Βέρμιο, στους ανατολικούς πρόποδες, επιδεικνύοντας σε αρκετά πλάνα το οινοποιείο, τις φιάλες κρασιού, χορεύοντας παράλληλα ανάμεσα στους αμπελώνες.

Μπουτάρης: «Δέχτηκα με μεγάλη χαρά, ο ράπερ είναι φίλος με εγγονό μου»

«Ήρθαν εδώ τα παιδιά, ξεναγήθηκαν, το ευχαριστήθηκαν και εκείνοι και εγώ», είχε δηλώσει το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Μπουτάρης στο ThessToday.gr, εξηγώντας γιατί είπε ναι στο να συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ. «Ο ράπερ είναι φίλος με έναν από τους εγγονούς μου, με ρώτησε αν μπορούν να κάνουν το γύρισμα στο κτήμα και εγώ φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά, ακόμη και να συμμετάσχω κι εγώ», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Εκτός από την ξενάγηση στο κτήμα του, ο Γιάννης Μπουτάρης - γνωστός για το γεγονός ότι δεν χωράει σε νόρμες - φαίνεται μάλιστα σε ένα πλάνο να «μοιράζεται» ένα τσιγάρο. Όπως λέει ο ίδιος, η συνολική εμπειρία του βίντεο κλιπ ήταν κάτι που του άρεσε πολύ, εξηγώντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με το thes.gr, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποτέλεσε σημείο αναφοράς και σε τραγούδι του επίσης γνωστού ράπερ ΛΕΞ, σε δίστιχο το οποίο έλεγε «οι φίλοι μου είναι φύρα, ξέμειναν στη γύρα, πες τον Μπουτάρη να κεράσει μια μπίρα».