Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ένα αιχμηρό σχόλιο, ξεκάθαρη μομφή κατά της Ενωσης των δημοσιογράφων για την απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης, άρχισε το σχόλιό του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Αρης Πορτοσάλτε. Η απεργία είχε κηρυχθεί στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς με τον ίδιο να λέει πως ήταν «ευγενική χορηγία για την κρατική τηλεόραση». 

«Ηταν καλή η χθεσινή απεργία της Ενωσης Συντακτών, δεν μπορώ να πω. Ηταν ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση για τα διαφημίσει τα προϊόντα της, τα ενημρωτικά. Επ' αυτού του λόγου βρίσκω πως αυτή η αριστεροδεξιά διοίκηση της Ενωσης ήταν υπέροχη. Δώρο στον Κωνσταντίνο Ζούλα, πρόγραμμα προώθησης της κρατικής τηλεόρασης στο κοινό. Μπράβο, πάντα τέτοια» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτείνοντας ωστόσο, στη συνέχεια, οι απεργίες να γίνονται αμέσως σε όποιο Μέσο απολύσει εργαζόμενο ή προχωρήσει σε μείωση προσωπικού.

Σημειώνετα πως τον Νοέμβριο του 2021 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διεγράφη οριστικά από την ΕΣΗΕΑ με το σκεπτικό του πειθαρχικού συμβουλίου να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η απεργοσπαστική αυτή συμπεριφορά του εγκαλούμενου συναδέλφου, εκδηλώνεται κατ' εξακολούθηση και κατά σύστημα».