Δύο νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγες μόνο μέρες μετά την κακοποίηση του μικρού γαϊδαράκου στη Ζίτσα. Στα Μέγαρα κάτοικοι είδαν έντρομοι ένα γαϊδούρι να περιφέρεται με κομμένο πόδι και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και τις φιλοζωικές οργανώσεις, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega. Το ζώο θα υποβληθεί σε θεραπεία που θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ θα τρώει θρεπτικές τροφές αφού ήταν υποσιτισμένο, περίπου 30 κιλά κάτω από το φυσιολογικό του βάρος, ενώ είναι μόλις 13 μηνών.
Στην Καβάλα ένας άνδρας έδεσε ένα αβοήθητο μικρό ζωάκι και άρχισε να το σέρνει στο δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ. Στο βίντεο ακούγονται τα σχόλια «Τι σέρνει εκεί; Σκυλί είναι;», μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονται οι δύο νέοι που κατήγγειλαν τον άνδρα. Μάλιστα, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έτρεξε μέσα στα χωράφια. Κατόπιν τα δυο νεαρά άτομα πήγαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το περιστατικό και ο άνδρας συνελήφθη.
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ξανά δεύτερος ο Τσίπρας, τρίτο το κόμμα της Καρυστιανού - Στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ
- Νοστράδαμος: Πώς οι «προφήτες» του ελληνικού ροκ τινάχτηκαν στον αέρα από ένα ηθικό σκάνδαλο
- Για ποιο λόγο τα μπουκάλια σαμπάνιας στο ναυάγιο του Τιτανικού δεν «έσκασαν» ποτέ
- Passes: Ο ανταγωνιστής του OnlyFans έκανε ένα τρομακτικό λάθος με ανήλικη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.